Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
NOLA EGIN?
- Orburuak zuritu eta egosten jarri.
- Lapiko batean gurina berotu eta desegin.
- Urdaiazpikoa zatitu eta lapikora gehitu.
- Tipula xehatu, lapikora gehitu eta erregosi.
- Tipulatxak eta berakatza zatitu eta lapikora gehitu.
- Labeko erretilua gurinarekin igurtzi.
- Orburu egosiak erditik zatitu eta erretiluan jarri.
- Tipula eta urdaiazpiko erregosiak orburuaren gainetik bota.
- Ogi birrindua, perrexila eta gurin pittin bat bota gainetik.
- Labera sartu 5-10 minutuz gainerretzeko.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa