Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Olagarroa patatekin
26:13
Osagaiak
  • Olagarroa, 1,5 kg
  • Patatak, 1 kg
  • 3 piper
  • 2 tipulin
  • Baratxuria
  • Oliba olioa
  • Etxeko tomatea, 4 koilarakada
  • Piper mina edo piperrautsa
  • Ardo zuria-txakolina

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA: Yakoba Urteaga

NOLA EGIN:

Lehenenik, olagarroa egosteko, eltze azkar batean ur tanta batekin jarriko dugu sutan olagarroa.

Patatak zuritu eta xerratu, hatzaren lodieran.

Baratxuria, piperrak eta tipulina Juliana eran zatitu eta “sauteuse” batean ipini oliba olioarekin gorritzen.

Behin barazkiaz gorritzean, patatak gehituko dizkiogu. Ardoarekin edo txakolinarekin busti.

Azkenik, tomatea eta olagarroaren ura botako dizkiogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena