Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Hasteko, txirlak parrilan jarri. Sutara erori ez daitezen, metalezko saskitxo bat erbiltzen dute Elkanon.
Txirlak ireki arte utzi parrilan. Zabaltzen hasten direnean, parrilatik atera eta labanarekin guztiz ireki eta aurkeztu.
Legatz-kokotxak parrila txiki batean ipini eta parrila nagusiaren gainean jarri, azalaren aldea behean dagoelarik.
Kokotxei gatza bota eta Lourdesko uraz* hidratatu. Eginda daudenean, parrila txikitik atera eta platereratu.
*Lourdesko ura, Elkano jatetxean egiten duten ozpin-olio berezi da, oliba-olioa, ozpina eta gatzarekin egindakoa.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa