Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txirlak eta legatz-kokotxak parrilan
Osagaiak
  • -Txirlak
  • -Lourdesko ura
  • -Legatz-kokotxak
  • -Gatza
Prestaketa

Hasteko, txirlak parrilan jarri. Sutara erori ez daitezen, metalezko saskitxo bat erbiltzen dute Elkanon.

Txirlak ireki arte utzi parrilan. Zabaltzen hasten direnean, parrilatik atera eta labanarekin guztiz ireki eta aurkeztu.

Legatz-kokotxak parrila txiki batean ipini eta parrila nagusiaren gainean jarri, azalaren aldea behean dagoelarik.

Kokotxei gatza bota eta Lourdesko uraz* hidratatu. Eginda daudenean, parrila txikitik atera eta platereratu.

*Lourdesko ura, Elkano jatetxean egiten duten ozpin-olio berezi da, oliba-olioa, ozpina eta gatzarekin egindakoa.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena