Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Lehenik, arrautza egosi. Tipula zatitxotan txikitu. Legatza xerratu eta limoi-zukutan ondu (baratxuria ere bota).
Lapiko batean olioa bota eta tipula erregosi. Perrexila xerratu. Piper morroa laukitan zatitu.
Arrautza gorringoa, arbendol irina eta perrexila nahastu. Nahasteari sagardoa bota.
Legatza erregosi. Orea legatzari erantsi. Sagardoa bota.
Amaitzeko, txirlak eta piper laukiak bota, legatza akonpainatzeko.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa