Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Legatza sagardoarekin
26:00
Osagaiak
  • Legatza - 4 xerra lodi
  • Pattarra - 2 koilarakada
  • Txirlak - 250g
  • Sagardoa - 250 ml
  • Irina - koilarakada erdi
  • Arbendol birrindua - koilarakada bat
  • Arrautza egosi bat
  • Pipermorro bat
  • Tipula bat
  • Limoi erdi
  • Berakatz atal pare bat
  • Perrexila
  • Oliba olioa
  • Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Lehenik, arrautza egosi. Tipula zatitxotan txikitu. Legatza xerratu eta limoi-zukutan ondu (baratxuria ere bota).

Lapiko batean olioa bota eta tipula erregosi. Perrexila xerratu. Piper morroa laukitan zatitu.

Arrautza gorringoa, arbendol irina eta perrexila nahastu. Nahasteari sagardoa bota.

Legatza erregosi. Orea legatzari erantsi. Sagardoa bota.

Amaitzeko, txirlak eta piper laukiak bota, legatza akonpainatzeko.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena