Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Lehenik, ziapea, eztia eta pralinea bol batera bota eta ondo nahastuko ditugu.
Gero, amarantoa frijituko dugu. Gehiegizko koipea kenduko diogu.
Lehen lortutako saltsa pote batean sartuko dugu, enbutu baten laguntzaz.
Hegaluzeari gatza eta piperra botako dizkiogu. Ur hotzetan sartuko dugu, egosketa eteteko. Gehiegizko ura kenduko diogu.
Amarantoa hartu eta bere gainean osagaiak jarriko dizkiogu. Lehenengoa lehen egindako hiru osagai horien saltsa izango da. Ondoren, Tentsuyo saltsa eta, azkenik Girlatxe kakahueteak.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa