Errezetak bigarren platerak
Gonbidatuak: 'TioTeronen semeak' dantza taldeko Aritz Salamanca, Antton Fernandez, Xuban Iragorri eta Jon Iragorri.
NOLA EGIN?
- Limoiari zukua atera.
- Atungorria laukitxotan zatitu eta limoi zukuan marinatzen jarri.
- Mangoa zuritu eta zatitu.
- Laranjari zukua atera.
- Mangoa laranja zukuan marinatzen utzi.
- Berakatza zuritu eta erdiko bihotza kendu.
- Berakatza zatitu, piperbeltz puntua eman eta dena ondo zanpatu.
- Jalapeñoak eta jengibrea gehitu eta ongi birrindu.
- Tipula xerratan zatitu eta atungorriari gehitu.
- Tomateari haziak kendu eta laukitxotan zatitu.
- Tomatea, mangoa, atungorria, tipula eta berakatz nahasketa batu.
- Soja saltsa gehitu eta dena ondo nahastu.
- Amaitzeko, kopara zerbitzatu!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa