Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Tomateak artobeltzez beteak
26:18
Osagaiak
  • --Artobeltza, edalontzi bete
  • --Ura, bi edalontzi
  • --Tomateak, 6 ale
  • --Kuiatxoa, ale bat
  • --Azenarioak, bi ale
  • --Mahaspasak, 80 g
  • --Arbendol birrindua
  • --Berakatza, bi atal
  • --Perrexila
  • --Oliba beltzak, 80 g
  • --Oliba olio birjina
Prestaketa

Gonbidatuak: Kristina Askarai eta Imanol Estanga (Intzattuntturre KB)

NOLA EGIN?

- Artobeltza egosten jarri. Artobeltzaren kantitatearen bikoitza gehitu urarena.

- Tomateari barruko mamia atera.

- Azenarioa zatitu eta zartagin batean gorritu.

- Kuiatxoa zatitu eta azenarioarekin batera gorritu.

- Tomate mamia zatitu eta zartaginean erregosi.

- Olibak zatitu eta zartaginera gehitu.

- Mahaspasak ere zartaginera gehitu eta erregosi.

- Artobeltz egosia barazkiei gehitu eta dena ondo nahastu.

- Piperbeltz puntua eman.

- Tomateak artobeltz eta barazki nahasketarekin bete.

- Arbendol birrindua eta olio ketua gainetik bota.

- Eta labera sartu 15 minutuz.

- Oliba beltzak olioarekin batera birrindu eta gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena