Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
NOLA EGIN?
- Kuiatxoa zuritu eta zatitu.
- Kuiatxo zatiak irinetik pasa eta olio berotan frijitu.
- Ura irakiten jarri.
- Tomateari beheko zurtoina kendu eta 'x' formako ebakia egin.
- Ondoren, ur irakinean sartu pare bat minutuz eta ur hotzera pasa zuzenean.
- Tipula erdi bat moztu eta erregosi.
- Berakatza txikitu eta tipulari erantsi.
- Tomateak zuritu, txikitu eta zartaginera gehitu.
- Ezkaia, ereinotza eta perrexil sorta bat gehitu eta dena ondo erregosi.
- Gatza, azukrea eta piperbeltz pixka bat gehitu eta 35 minutuz sueztitzen utzi.
- Kuiatxoak labeko erretiluan jarri eta gatza eta piperbeltza bota.
- Tomate saltsa gainetik bota eta gazta birrinduarekin estali.
- Gurin urtua gainetik bota eta laberatu 180 gradutan, 30 minutuz.
- Perrexila zatitu eta platera apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa