Errezetak bigarren platerak
Gonbidatua: Carlos Peña igerilaria.
NOLA EGIN?
- Patatak zuritu eta xerratan moztu.
- Berakatza eta tipulina zatitu eta lapiko batean erregosi.
- Arrautzak irabiatu.
- Patata xaflak arrautzeztatzeko, lehenengo irinetik pasa eta ondoren arrautza irabiatutik.
- Ondoren olio berotan frijitu.
- Berakatz eta tipulinari irina eta txakolina gehitu eta ondo nahastu.
- Ondoren salda gehitu eta nahastu.
- Perrexila ere erantsi eta nahastu.
- Patata arrautzeztatuak saltsara gehitu eta bertan sueztitu.
- Urdaiazpikoa zatitu eta zartaginean gorritu.
Arrautza galdarraztatzeko;
- Plastikoa olioarekin igurtzi, arrautza gordinik gehitu, urdaiazpikoa eta gatza gaineratu eta ur irakinean sartu 5 minutuz.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa