Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
NOLA EGIN?
- Gorringoak banandu eta oliba olioa gehitu.
- Garagardoa gehitu eta dena nahastu.
- Irina bota eta nahasten joan.
- Gatz eta piperbeltz puntua eman.
- 30-60 minutuz bere horretan utzi.
- Orburuak zuritu, punta moztu eta egosi.
- Zuringoak harrotu eta gorringo nahasketarekin batu.
- Dena ondo nahastu.
- Orburu egosiak erditik zatitu eta ondo lehortu.
- Orburuak kauseraren orean sartu eta olio berotan frijitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa