Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Orburu kauserak
37:21
Osagaiak
  • --Orburuak, 12 ale
  • --Irina, 200 g
  • --Garagardoa, 150 ml
  • --Arrautza pare bat
  • --Oliba olio birjina, 30 g
  • --Limoia
  • --Ekilore olioa

Bideoak (1)

Prestaketa

NOLA EGIN?

- Gorringoak banandu eta oliba olioa gehitu.

- Garagardoa gehitu eta dena nahastu.

- Irina bota eta nahasten joan.

- Gatz eta piperbeltz puntua eman.

- 30-60 minutuz bere horretan utzi.

- Orburuak zuritu, punta moztu eta egosi.

- Zuringoak harrotu eta gorringo nahasketarekin batu.

- Dena ondo nahastu.

- Orburu egosiak erditik zatitu eta ondo lehortu.

- Orburuak kauseraren orean sartu eta olio berotan frijitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena