Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
NOLA EGIN?
Ilarren lekekin salda egin.
Baratxuria zatitu eta zartagin batean gorritu.
Baratxuriari perrexila eta irina gehitu.
Dena ondo nahastu eta txakolina gehitu.
Irakiten utzi pixka bat eta arrain salda gehitu.
Patatak xerra finetan zatitu eta zartaginera gehitu.
Irakiten utzi eta gatz puntua eman.
Ilarrak erantsi eta 5 bat minutuz utzi.
Bakailao kokotxak gehitu.
Amaitzeko, platerera zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa