Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao kokotxak ilarrekin
17:03
Osagaiak
  • --10 bakailao-kokotxa
  • --Ilarrak, 200 g
  • --Patata pare bat
  • --Txakolina, 50 ml
  • --Berakatz-atal pare bat
  • --Irina
  • --Perrexila
  • --Oliba-olio birjina
Prestaketa

NOLA EGIN?

Ilarren lekekin salda egin.

Baratxuria zatitu eta zartagin batean gorritu.

Baratxuriari perrexila eta irina gehitu.

Dena ondo nahastu eta txakolina gehitu.

Irakiten utzi pixka bat eta arrain salda gehitu.

Patatak xerra finetan zatitu eta zartaginera gehitu.

Irakiten utzi eta gatz puntua eman.

Ilarrak erantsi eta 5 bat minutuz utzi.

Bakailao kokotxak gehitu.

Amaitzeko, platerera zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena