Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Silvana Huegun
NOLA EGIN?
- Espinakak, berakatza eta tipula zatitu.
- Arrautza bat irabiatu.
- Arbendol esnea eta irina gehitu eta nahastu.
- Gatza eta piperbeltza gehitu.
- Arrautza zuringo bat harrotu eta beste arrautza irabiatuarekin nahastu.
- Legamia gehitu eta nahastu.
- Espinakak, berakatza eta tipula nahastu.
- Ondoren, saltsa espinakei gehitu eta dena ondo nahastu.
- Kazola batean olioa berotzen jarri.
- Espinakei bolatxo formak eman eta bertan frijitu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar