Errezetak bigarren platerak



Gonbidatuak: Ines Arrillaga eta Pablo Aristi, Lufe enpresaren ordezkariak.
NOLA EGIN?
- Ahuakateari haragia atera eta sardexka batekin birrindu.
- Mandolinarekin sagarrak fin moztu.
- Ahuakateari limoi zukua eta gatza bota.
- Martorria gehitu eta nahastu.
- Ogia zartagin batea gorritu.
- Guakamolea moldeko ogian igurtzi eta izokin xerra gehitu gainetik.
- Bi tomate xerra jarri eta sagar xerratua gehitu.
- Errukula gehitu eta moldeko ogia gainetik.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar