Errezetak bigarren platerak



Bideoak (1)
Gonbidatua: Aitor Orobengoa Jakiberriko kidea.
NOLA EGIN?
- Berakatza zatitu.
- Perrexila xehatu.
- Zartaginean oliba-olioa berotzen jarri eta berakatz zatiak gehitu.
- Antxoei gatz puntua eman bi aldeetatik eta zartaginera gehitu.
- Perrexil xehatua zartaginera bota eta sutan eduki 5 bat minutuz.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta baratxuri saldarekin gozatu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar