Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Antxoa erreak
21:16
Osagaiak
  • --Antxoak, 500 gramo
  • --3 Berakatz atal
  • --Perrexila
  • --Oliba-olio birjina
  • --Gazta

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Aitor Orobengoa Jakiberriko kidea.

NOLA EGIN?

- Berakatza zatitu.

- Perrexila xehatu.

- Zartaginean oliba-olioa berotzen jarri eta berakatz zatiak gehitu.

- Antxoei gatz puntua eman bi aldeetatik eta zartaginera gehitu.

- Perrexil xehatua zartaginera bota eta sutan eduki 5 bat minutuz.

- Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta baratxuri saldarekin gozatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena