Errezetak bigarren platerak
Gonbidatuak: Leire Portu kirolaria eta Joseba Lasarte Nafarroa Oinez-eko koordinatzailea.
NOLA EGIN?
- Arto irinari gatza gehitu. Pixkanaka ura gehitu eta ondo nahastu orea eginez.
- Orea 30 minutuz bere horretan utzi.
- Txistorra zatitu.
- Zartaginean olio tanta bat bota eta txistorra zatiak bertan frijitu.
- Zapi umel baten gainean ore bolak egin eta ondo zabaldu.
- Ondoren, zartaginean pare bat buelta eman.
- Labea piztu 160 gradutan.
- Labeko erretilu batean taloak jarri, txistorra zatiak gainean jarri eta gazta zatiak gehitu.
- Eta laberatu.
- Amaitzeko, arrautza pare bat frijitu eta taloak labetik atera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa