Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Gorka Belasko, Artzentaleko irakasle eta marrazkilaria
NOLA EGIN?
Oilaskoari piperbeltz eta gatz puntua eman.
Eta ondoren, irinetatik pasa eta zartaginean gorritu.
Tomatea txikitu eta salteatu.
Piper txorizeroari haragia kendu.
Saltsa egiteko:
Putxeran, olioa eta tipula more txikitua bota.
Gatz puntua eman eta erregosten utzi.
Tomate salteatua gehitu.
Pixkanaka putxera hauspotzen joan.
Piper txorizeroa gehitu.
Eta ondoren, oilaskoa putxeran erregosi.
Txakolina eta oilasko salda gehitu.
Behar adina salda erantsi.
Gatz puntua eman.
Egozten utzi 30 minutuz.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa