Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Aitor Francesena surf egokituko txapelduna
NOLA EGIN?
- Ogi mamiari esnea gehitu.
- Tipula xehatu.
- Haragi xehatuari tipula gehitu.
- Arrautza bat eta esnearekin nahasitako ogi mamia gehitu.
- Perrexila erantsi eta gatz eta piperbeltz puntua eman.
- Dena ondo nahastu eta ondoren bolatxoak egin.
- Bestetik, lapiko batean gurina urtzen jarri eta bolatxoak bertan frijitu.
Saltsa egiteko:
- Tipula gorriak txikitu eta haragia frijitzeko erabilitako gurinean erregosi.
- Ondoren, azukrea gehitu eta erregosten utzi.
- Erregosita dagoenean, garagardoa eta ziropea gehitu.
- Pare bat minutuz sutan utzi eta ondoren dena birrindu.
- Haragi bolak saltsan sartu eta sutan utzi 20 bat minutuz.
Lagungarri bezala:
- Patatak zuritu, zatitu eta olio berotan frijitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa