Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao-ametsak
25:07
Osagaiak
  • --Bakailao gezatua
  • --Ura, 250 ml
  • --Irina, 250 g
  • --3 arrautza
  • --Legamia, 2 g
  • --Txerri-gantza, 7 g
  • --Olioa
  • --Gatza
  • Egilea: Zigor Iturrieta

Bideoak (1)

Prestaketa

NOLA EGIN?

- Bakailaoa egosten jarri ur berotan.

- Ura berotzen jarri eta txerri-gantza bertan urtu.

- Urtzen denean, gatza erantsi.

- Irina gehitu eta desegin.

- Dena ondo nahastu ore bat egiteko eta ondoren legamia erantsi.

- Orea hozten utzi.

- Bakailao egosiari azala kendu eta papurtu.

- Orea eta bakailao papurtua nahastu.

- Arrautzak gehitu eta ondo nahastu.

- Piperbeltz eta gatz puntua eman.

- Amaitzeko, olio berotan frijitu eta platerera zerbitzatu!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena