Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatuak: Maialen Sagues eta Izar Carazo, Marrazkilo enpresakoa
NOLA EGIN?
- Tipula xehatu eta lapiko batean gorritu.
- Baratxuria zatitu eta lapikora gehitu.
- Gatz puntua eman eta erregosi.
- Tomatea zuritu, zatitu eta lapikora erantsi.
- Gatz puntua eman eta erregosi.
- Azukre pixka bat ere gehitu.
- Bestetik, banana arra zuritu eta zatitu.
- Ondoren, zartagin batean frijitu.
- Behin frijituta daudenean zanpatu eta ondoren berriro frijitu.
Amaitzeko platerera zerbitzatu!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa