Errezetak bigarren platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Ioana Arbillaga podologoa
NOLA EGIN?
- Lapiko batean, oilasko-izterrak urarekin jarri.
- Gatza eta martorrila hostoak gehitu eta egosten jarri ordu erdiz.
- Behin egosita daudenean lapikotik atera eta labeko erretilu batean jarri.
- Ontzi batean mole gorria bota eta oilasko-izterren salda gehitu eta ondo nahastu.
- Ondoren oilasko-izterren gainetik bota.
- Sesamo haziak bota eta labera sartu 160 gradutan ordu erdiz.
Arroza Mexikoko erara egiteko:
- Lapiko batean oliba olioa jarri eta arroza gehitu, pixka bat txigortuz.
- Ontzi batean oliba olioari tipula zatitua eta martorri hostorea gehitu eta dena ondo birrindu.
- Ondoren, arrozari gehitu eta ondo nahastu.
- Oilasko-izterren salda gehitu eta gatz puntua eman.
- Arroza egitear dagoenean, 5 minutu lehenago, artoa eta gurina gehitu.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa