Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Erreboiloa parrilan
Osagaiak
  • -Erreboiloa
  • -Lourdesko ura

Bideoak (1)

Prestaketa

Erreboiloa besugera izeneko parrila txikian jarri, azala goiko aldean utziz. Parrila nagusiaren gainean jarri eta egiten utzi.

Egiten dagoen bitartean, Lourdesko uraz* hidratatu.

Beheko aldea gorrituta dagoenean, buelta eman eta beste aldetik egiten utzi. Tarteka, Lourdeseko uraz hidratatu.

Eginda dagoenean, besugeratik atera, hezurrak kendu eta aurkeztu.

*Lourdesko ura, Elkano jatetxean egiten duten ozpin-olio berezia da, ozpina, oliba-olioa eta gatzaz egindakoa.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena