Errezetak bigarren platerak

Txoriene

Bigarrenak

Bakailao kokotxak tipula kremarekin eta piper berde emultsioarekin
Osagaiak
  • -Tipula bat
  • -Esne-gaina, 100 ml
  • -Arrain salda, 100 ml
  • -Piper berdeak, 2
  • -Oliba olioa, 100 g
  • -Baratxuria
  • -Pipermina
  • -Bakailao salda
  • -Bakailao azala
Prestaketa

Ur berortan piper berdea egosi. Beste lapiko batean, bakailao azalak uretan egosi.

Piper berdeei ura kendu eta bakailao azalen ura gehitu. Oliba-olioa jarri eta guztia emultsionatu.

Tipula juliana eran ebaki eta oliotan sueztitu. Aurrekoari esne-gaina eta fumeta gehitu, dena birrindu eta iragazi.

Bakailao kokotxak oliotan buelta eta buelta egin.

Osagai guztiak platereratu eta tomate-azal deshidratatu hautsarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena