Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Hasteko, arrautzak hartu eta gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu. Azukre integrala gehituta, harrotuko dugu.
Gorringoa nahastu eta irina gehituko dugu. Arto irina botako diogu.
Behin nahastuta dugula, manga izeneko poltsa horretan krema hartu eta bizkotxo itxurako siluetak egingo ditugu. Labean 10 minutu eta 200ºC.
Esne-gaina harrotuko dugu. Gure bizkotxoetan erabiliko ditugun gehigarriak prestatuko ditugu. Bananaren zatitxoak, almibarrak...
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa