Errezetak azkenburukoak edo postreak
Bideoak (1)
Lehenik, bezperako ogia hartu eta xerratan moztuko dugu.
Bote batean olioa botako dugu, xehatutako perrexilarekin batera. Piperbeltza, baratxuria eta jengibrea gehituko ditugu.
Osagai guztiak botean sartuta ditugunean, irabiagailua hartu eta ondo mobituko dugu, saltsa bezalako itxura lortzeko.
Saltsa hartu eta ogi xerren gainean botako dugu. Xerrak labean sartu, hauek gorrituta geratu arte.
Urdaia zatitxo batzuk hartu eta txigortu egingo ditugu. Hauek ogi xerretan jarri eta listo!
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa