Errezetak azkenburukoak edo postreak



Gonbidatua: Igor Sancho fisioterapeuta
NOLA EGIN?
Ontzi batera bota irina, oloa malutak, kokoa eta azukrea. Goilara batekin ondo nahastu.
Bestetik eztia eta gurina berotuko ditugu urtu arte. Eta ondoren, ur bero beroa eta bikarbonatoa nahastuko dizkiegu.
Azkenik bi nahasketak elkartuko ditugu eta masa lodi bat lortu arte ondo nahastuko ditugu.
Labeko ontzi batean, laberako paper gainean, masarekin egindako bolatxoak jarriko ditugu.
Eta azkenik, labera sartuko ditugu. 10 - 15 minutuz egiten utziko ditugu 160 gradutan.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar