Errezetak azkenburukoak edo postreak

Txoriene

Azkenburukoak

Anzac gailetak
9:38
Osagaiak
  • Irina - 125 gr.
  • Oloa malutak - 180 gr.
  • Koko birrindua - 80 gr.
  • Azukrea - 180 gr.
  • Gurina - 120 gr.
  • Bikarbonato sodikoa - goilaraka bat
  • Ur beroa - 2 goilarakada
  • Eztia - goilarakada bat
Prestaketa

Gonbidatua: Igor Sancho fisioterapeuta

NOLA EGIN?

Ontzi batera bota irina, oloa malutak, kokoa eta azukrea. Goilara batekin ondo nahastu.

Bestetik eztia eta gurina berotuko ditugu urtu arte. Eta ondoren, ur bero beroa eta bikarbonatoa nahastuko dizkiegu.

Azkenik bi nahasketak elkartuko ditugu eta masa lodi bat lortu arte ondo nahastuko ditugu.

Labeko ontzi batean, laberako paper gainean, masarekin egindako bolatxoak jarriko ditugu.

Eta azkenik, labera sartuko ditugu. 10 - 15 minutuz egiten utziko ditugu 160 gradutan.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena