Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Tipulak erdi egosten diren bitartean, azenarioak, ardoa eta likorea gehitu, saltsa bat egin arte. Gero, perretxikoak gehitu eta dena su eztitu, su txikian.
Segidan, sahieskia zartaginean 10 minutuz egin, doratu arte, eta gero egindako saltsan 25 minutuz kozinatu su txikian.
NOLA AURKEZTU
Pertsona batentzako buztinezko kazolatxo batean aurkezten da.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa