Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Lapikoan 10 uso sartu sare batean bilduta, bularra berantz dutela. Usoen gainetik, tipula botako dugu, ondo xehatua, bost hatzeko altuera egin arte. Horrekin batera, azenario zatituak, baratxuria, olioa eta ardo-ozpina.
Behin osagai guztiak lapiko barruan ditugula, dena su oso eztian berotuko dugu, 4 orduz edo 4 ordu eta erdiz. Labanarekin ziztadak emango dizkiegu bularrei, puntuan daudela ziurtatzeko. Eginda daudenean, baratxuria aleak kenduko ditugu.
Saltsa gehiegi murriztu dela ikusten badugu, pixkanaka ura gehituko diogu. Halaber, saltsa lodiegi geratzen bada, puregailutik iragazi.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa