Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

NOLA EGIN
Patatak, tipula eta piperra zatikatu ondoren, zartaginean sueztitu puntua lortu arte.
Bertze alde batetik, arrautzak irabiatu eta bertze osagaiekin nahastu.
Osagai guztiak zataginean izan eta gero, sua jaitsi eta Josefinak ez dio tortillari buelta ematen; tolestu egiten du eta alde bakarretik egiten da.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa

Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar