Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Lehenenik eta behin, fume bat egigo dugu barazkiekin. Fumearekin arroza jalki ondoren, zartagin batean errealdi batzuk emango dizkiogu berakatzari, onddoei eta gari-esparragoei. Jarraian, arroza eta nata pixka batekin batera nahastuko ditugu.
NOLA AURKEZTU
Ondoren molde batean jarriko dugu nahasketa eta, horrekin guztiarekin batera, foie, plantxan frijitutako eskalopina, arrautza gorringoa eta pernil lazkatxoa gehituko diogu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa