Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Onddo broxeta urdaiazpikoarekin
Osagaiak
  • -Kilo bat txapel (onddoak)
  • - Oliba-olio birjin estra, baso erdi
  • - Ardo zuria, edalontzi bat
  • - Berakatza
  • - Gatza
  • - Urdaiazpikoa
  • Egilea: Maite taberna, Lekeitio
Prestaketa

NOLA EGIN

Errezeta honetan onddoen txapelak soilik erabiliko ditugu. Txapel hriek ondo garbituko ditugu, hasteko. Ondoren, zartagin batean, olioa eta berakatza pixka bat gorritu behar dira eta segidan, txapelak, gatza eta ardoa bota ostean, tapa ipiniko dugu eta ordu betez sutan utzuko dugu.

Behin ateratakoan, onddoak urdaiazpikoarekin batera txotx batean jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa