Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote
NOLA EGIN
Lehendabizi arroza prestatu behar da: hiru aldiz garbituko dugu almidoia kentzeko, egosten jarriko dugu eta irakiten hastean, tapatu eta sua minimora jaitsi behar da. Egosten denean, 15 minutuz alde batera utzi eta trapu batekin estaliko dugu.
Egurrezko katilu batean jarri dena, ozpina, azukrea eta gatzarekin nahasteko.
Ondoren, arroza ahuakatea, atuna, piper gorria, azenarioa, pepinoa eta izokinarekin nahastu eta kiribildu.
Neurri egokian moztu eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa