Pintxoen errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Sushia
2:43
Osagaiak
  • Arroza
  • Ahuakatea
  • Atuna
  • Piper gorria
  • Azenarioa
  • Pepinoa
  • Izokina
  • Ozpina
  • Azukrea
  • Gatza
  • Egilea: Jakoba taberna, Zarautz
Prestaketa

NOLA EGIN

Lehendabizi arroza prestatu behar da: hiru aldiz garbituko dugu almidoia kentzeko, egosten jarriko dugu eta irakiten hastean, tapatu eta sua minimora jaitsi behar da. Egosten denean, 15 minutuz alde batera utzi eta trapu batekin estaliko dugu.

Egurrezko katilu batean jarri dena, ozpina, azukrea eta gatzarekin nahasteko.

Ondoren, arroza ahuakatea, atuna, piper gorria, azenarioa, pepinoa eta izokinarekin nahastu eta kiribildu.

Neurri egokian moztu eta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa