Pintxo edo miniatura plateren errezetak | EITB Pintxo Pote

Pintxo Pote

Miniaturak

Antxoa konfitatua txipiroi tosta gainean
5:29
Osagaiak
  • Antxoak
  • Oliba olioa eta baratxuri ale bat
  • Txipiroi tintarekin egindako tosta
  • Kabiar faltsua (tomate zukua eta gelatinarekin egindakoa)
  • Tumaka
  • Alioli saltsa
  • Gatz beltza (txipiroi tintarena)
  • Piperbeltz arroxa
  • Loreak
Prestaketa

NOLA EGIN

Alioli saltsa, tumaka, kabiar faltsua eta txipiroi tosta aurretik eginak izango ditugu.

Baratxuri ale bat oliba oliotan sartuko dugu eta 68 gradura arte berotuko dugu. Olio epel hori antxoen gainean botako dugu eta 30 segundutan antxoak konfitatuta egongo dira.

 

NOLA AURKEZTU

Plater batean alioli saltsa pixka bat jarriko dugu. Gainean tosta beltza eta tumaka pixka bat. Segidan, antxoa xerra pare bat. Eta honen gainetik, lehendabizi, kabiar faltsu ale batzuk, gero piperbeltz arroxa, galtz beltz apur bat eta lore jangarriak.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa