17:29

Beste kirolak

Bat Formula

Carlos Sainz, garaile Singapurreko Sari Nagusian

Ferrari taldeko pilotu espainiarrak irabazi du 2023ko Singapurreko Sari Nagusia. Hala, bere bigarren garaipena bereganatu du Bat Formulan.

• Carlos Sainz

Carlos Sainz, Singapurren garaipena lortu ostean. Argazkia: EFE

Carlos Sainzek (Ferrari) irabazi du Bat Formulako Singapurreko Sari Nagusia, igande honetan, irailaren 17an, Marina Bayko zirkuituan. Espainiako pilotua hasieratik amaieraraino izan da nagusi denboraldiko 16. lasterketan,

Madrildarrak bere ibilbideko bigarren garaipena bereganatu du Bat Formulan. Lehena, 2022an irabazi zuen Silverstonen (Ingalaterra). Garaipena lortzeko lehia estua izan da, baina, azkenean, Sainzek irabazi du. Lando Norris (McLaren) izan da bigarren eta Lewis Hamilton (Mercedes) hirugarren. Garaipenerako borrokan egon da George Russell (Mercedes), baina istripua izan du azken itzulian eta 16. amaitu du.

Bestalde, Max Verstappen (RedBull) bosgarren izan da eta Fernando Alonso (Aston Martin) hamabosgarren.

09 11:25 - 12:00 ''HELMUGA'' saioa
    05 12:00 - 14:00 PALA | Emakumezkoen Larruzko Pilotako VI Bizkaia Paleta Txapelketa (Finala): Irazustabarrena-Galdos vs N. Martin-Gorostiaga
    05 12:45 - 18:00 TXIRRINDULARITZA | Italiako Giroa: Bigarren etapa
    05 17:15 - 20:00 PILOTA | Buruz Buruko Txapelketa: Elordi vs Ezkurdia
    06 23:15 - 00:15 AREA TXIKIA | Eibar vs Amorebieta partidako laburpena