Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Oilasko gyozak
16:12
Osagaiak
  • Bambooa
  • Oilaskoa
  • Shitake onddoa
  • Porrua
  • Berakatza
  • Gyoza olata
  • Arrautza
  • Soja,sakea eta sesamo olioa
  • Azukre eta gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUAK: Aitor Bilbao, Iraide Bustinza eta Jurgi Arejita

NOLA EGIN:

Osagai guztiak brunoise erara ebakiko ditugu eta sueztitu. Hotzitu eta gero, oilaskoa gehituko diogu barazkiei eta soja, sake, sesamo olio, azukre eta gatzarekin puntuan jarriko ditugu.

Gyoza olata barrubeteko dugu, itxura emanez eta lurrunetan egosiko ditugu gyozak.

Amaitzeko, zartagin batean berotuko ditugu eta jateko prest egongo lirateke.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena