Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
GONBIDATUAK: Aitor Bilbao, Iraide Bustinza eta Jurgi Arejita
NOLA EGIN:
Osagai guztiak brunoise erara ebakiko ditugu eta sueztitu. Hotzitu eta gero, oilaskoa gehituko diogu barazkiei eta soja, sake, sesamo olio, azukre eta gatzarekin puntuan jarriko ditugu.
Gyoza olata barrubeteko dugu, itxura emanez eta lurrunetan egosiko ditugu gyozak.
Amaitzeko, zartagin batean berotuko ditugu eta jateko prest egongo lirateke.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa