Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Gazta rolla
22:30
Osagaiak
  • Ahuntz gazta
  • Tipula karamelizatua
  • Foiea
  • Mango eta curry saltsa
  • Sushia egiteko arroza
  • Arroz ozpina
  • Azukrea
  • Gatza
  • Nori alga

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUAK: Aitor Bilbao eta Iraide Bustinza

NOLA EGIN:

Lehenik eta behin, arroza ur hotzetan garbituko dugu; 7-8 bider errepikatu behar dugu operazio hori. Gero, arroza egosgailuan egosten jarriko dogu. Arroza egosten den bitartean, arroz ozpina, azukrea eta gatza berotuko ditugu. Arroza egosita dagoenean, hangiriarekin arroza hoztuko dugu.

Nori alga esterrilan jarriko dugu eta arroza gainean. Foie, gazta eta kipula karamelizatuarekin barrubeteko dugu eta futo-makia borobiltzera ekingo dugu. Zortzitan ebakiko dugu eta gainean, mango eta curry saltsa ipiniko dizkiogu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena