Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
GONBIDATUAK: Aitor Bilbao eta Iraide Bustinza
NOLA EGIN:
Errezeta: Lehenik eta behin, atuna laukitxo txikitan ebakiko dugu. Ondoren, bol batean jarriko dugu eta baratxuri gaztea gehituko diogu, brunoise erara zatituta. Gero azukrea, gatza eta sichimi piperrautsa gehituko dizkiogu. Azkenik, soja apur bat eta sesamo-olia botako diogu.
Beste alde batetik, ahuakatea txikituko dugu eta, gazta eta maionesarekin nahastuko dugu.
Plater batean, molde borobil baten laguntzarekin platereratuko dugu. Lehenengo ahuakatea jarriko dugu eta gainean, atuna. Apaintzeko, olio ogia ipiniko diogu alboan eta gainetik, mango maionesa apur bat.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa