Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Fruta barratxoak
10:33
Osagaiak
  • Datilak, 80 g
  • Mertxika lehorrak edo orejoiak, 40 g
  • Pikupasak, 35 g
  • Aranpasak, 35 g
  • Intxaurrak, 60 g
  • Txokolate beltza, 20 g

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA: Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

Lehenengo, txokolatea izan ezik, beste osagai guztiak robotean sartu eta hiru bat minutuz ondo birrindu.

Lortutako orea, labeko paper batera atera, gainean beste bat jarri eta arrabolaren laguntzaz, ongi zanpatu. Ondoren, hozkailuan sartu pixka bat gogortu arte.

Barratxotan zatitu eta txokolate urtuarekin "zikindu". Azkenik, hozkailuan gorde berriz ere, dena gogortu dadin.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena