Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Ziza-Hori Rabioliak, Garoa Ardi Gazta Saltsarekin eta Trufa Olioarekin
Osagaiak
  • Ziza-horiak, 250 g
  • Tipula laurden bat
  • Baratxuri atal bat
  • Won-ton orea, 10 xafla
  • Esne gaina, 500 ml
  • Garoa ardi gazta, 75 g
  • Oliba olioa
  • Piperbeltza
  • Arrautza bat
  • Trufa olioa
  • TIPULIN OLIOA:
  • Ekilore olioa, 200 g
  • Tipulina, 20 g
Prestaketa

GONBIDATUA: Mikel Odriozola

NOLA EGIN:

Lehenengo, txikitu tipula eta berakatza eta jarri erregosten zartagin batean.

Txikitu perretxikoak eta gehitu zartaginera. Ur guztia askatzen dutenean, utzi hozten eta birrindu irabiagailu elektrikoarekin, ur pixka bat eta olio txorrotada batekin lagunduta.

Won-ton ore orriak bete perretxiko ore horrekin. Izkinak arrautza irabiatuarekin busti, eta rabioliak egin.

Ondoren, esnegaina irakiten jarri lapiko batean. Bitartean, birrindu gazta eta gehitu esnegainari. Utzi desegiten dena eta iragazi. Gorde saltsa.

Tipulin olioa egiteko, bi osagaiak birrindu irabiagailu elektrikoarekin eta gorde.

Azkenik, rabioliak lurrun-labean egin 3 minutuz. Atera eta gazta saltsarekin batera irakinaldi bat eman. Aurkeztu platerean tipulin eta trufa olio pixka batekin lagunduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena