Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Gazta eta antxoa kukurutxoa
09:17
Osagaiak
  • -Brik pasta
  • -Antxoa gazituak
  • -Gazta krematsua
  • -Esne-gaina
Prestaketa

GONBIDATUA:

Maitane Segurola blogaria.

NOLA EGIN:

-Gazta krematsua eta esne-gaina ondo nahastu.

-Brik pasta kukurutxo formarekin moztu eta forma bera duen molde batekin, kukurutxo itxura eman.

-Brik kukurutxoak labean sartu, 180ºra, 15 minutuz.

-Kukurutxoak hoztu arte itxaron eta antxoa batekin eta gazta krematsuarekin bete.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena