Errezetak miniaturak



Bideoak (1)
Informazio gehiago (1)
Zailtasuna: Oso erraza
GONBIDATUA:
Gorka Gereño, sukaldri makrobiotikoa.
NOLA EGIN:
-Azukiak oloarekin nahastu eta 10 minutu beratzen utzi.
-Arrautzak irabiatu, sesamoa bota eta gero, azukiekin nahastu.
-Bi osagaiak ondo nahastu, ore bat sortuz.
-Bukatzeko, labean sartu 15 minutu, 170º c-ra. Kontsumitzeko orduan, lagungarri gisa erabili ditzakegu, molde batekin forma eman eta moztuz. Kiolaria izanez gero, barrita energetiko gisa kontsumitzeko ere gomendagarria da.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar