Errezetak miniaturak
Zailtasuna:
Kostua:
Kaloriak:
GONBIDATUA:
Luis Mari Tello
NOLA EGIN:
- Ahate paparrari gatza eta piperbeltza jarri bi aldeetatik. Ondoren, azalaren aldetik ebaki batzuk egin.
- Zartagin bat sutan jarri oliorik gabe eta paparra azalaren aldetik gorritu, 5-7 minutu. Buelta eman eta haragiaren aldea pixka bat gorritu. Ez da komeni gehiegi egitea.
- Paparra atera eta xerratu. Xerrak ogi txigortu gainean aurkeztu, foie-grasa pusketa bat gainean daukatela eta ozpin murriztuarekin lagunduta.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa