Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,20-0,60 euro
Kaloriak: 160 kcal
GONBIDATUA:
Idoia Frades Urberuaga
NOLA EGIN:
- Bol batean edo mahai gainean, irina, gazta, legamia, ur epela eta oliba olioa ongi nahastu.
- Bi tamaina desberdineko bi zatitan banatu, zati handia ogia egiteko erabili eta txikia pizza egiteko.
- Zati biak harrotzen utzi ordu bat inguru.
- Ogiarentzako zatia, lehenbizi zabaldu ondo airea kentzeko. Ondoren, erditik batu bola bat egin arte. Gero, berriz ere zabaldu eta forma eman. Zabalik gelditzen den aldea beheraka jarri.
- Berriz ere harrotzen utzi beste ordu bat edo bi ordu.
- Ogia laban sartu baino lehen ontzi bat berotzen jarri labean.
- Ogia harrotuta dagoenean, bi mozketa burutu goiko aldean.
- Labea 220-230 gradutara jarri. Ogia sartu eta lehengo sartu dugun ontzian ura bota.
- 20-30 minutu labean eduki.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa