Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Itsaskiak parrilan eta atun gorriaren tatakia
Osagaiak
  • -Txibiak
  • -Lanpernak
  • -Atun Gorria
  • -Guacamolea
  • -Gatza
  • -Jilibijia
Prestaketa

Txibiak parrilan jarri, gatza bota eta egiten utzi.

Ganba gorriak parrilan jarri, gatza bota eta egiten utzi.

Lanpernak parrilan jarri eta egiten utzi.

Hiru itsaskiak jilibijiaz hidratatu eta platereratu.

Atun gorria laukietan moztu. Parrilara eraman eta tataki eran egin, buelta eta buelta. Jilibijiaz lagundu.

Tipula, guacamolea, tomatea, olioa, limoia eta jenjibrea nahasi eta tatakiaren batera platereratu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena