Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Txibiak parrilan jarri, gatza bota eta egiten utzi.
Ganba gorriak parrilan jarri, gatza bota eta egiten utzi.
Lanpernak parrilan jarri eta egiten utzi.
Hiru itsaskiak jilibijiaz hidratatu eta platereratu.
Atun gorria laukietan moztu. Parrilara eraman eta tataki eran egin, buelta eta buelta. Jilibijiaz lagundu.
Tipula, guacamolea, tomatea, olioa, limoia eta jenjibrea nahasi eta tatakiaren batera platereratu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa