Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Txokolatea txahalki txurruekin
Osagaiak
  • -Txahalkia
  • -Tipula
  • -Porrua
  • -Gatza
  • -Olioa
  • -Arrautza
  • -Zereal ogia
  • -Irina
  • -Ardo beltza
  • -Roux iluna
  • -Hirugihar gatza
Prestaketa

Hasteko, txahal haragia, ura, tipula eta porruarekin egosi. Egosi ondoren, txikitu eta hozkailura eraman.

Tipula oliotan sueztitu, haragi zatiak gehitu eta gorritu. Gero, ardo beltza bota, sadarekin busti, iragazi eta Roux ilunarekin loditu.

Haragia tiretan ebaki eta irina, arrautza eta zereal ogitik pasatu. Makiltxoak oliotan frijitu.

Azukre zorroa hirugihar gatzarekin bete eta itxi.

Txurruak eta azukrea txokolatearen ondoan jarri, ohiko azkenburuko bat balitz bezala.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena