Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Hasteko, txahal haragia, ura, tipula eta porruarekin egosi. Egosi ondoren, txikitu eta hozkailura eraman.
Tipula oliotan sueztitu, haragi zatiak gehitu eta gorritu. Gero, ardo beltza bota, sadarekin busti, iragazi eta Roux ilunarekin loditu.
Haragia tiretan ebaki eta irina, arrautza eta zereal ogitik pasatu. Makiltxoak oliotan frijitu.
Azukre zorroa hirugihar gatzarekin bete eta itxi.
Txurruak eta azukrea txokolatearen ondoan jarri, ohiko azkenburuko bat balitz bezala.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa