Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Arrautza ikaztuak
Osagaiak
  • -Arrautza
  • -Patata egosia
  • -Patata beltza
  • -Esne-gaina
  • -Urdaiazpikoa
  • -Ogi txigortua
  • -Soja
  • -Boilur olioa
  • -Intxaur muskatua
  • -Gatza
  • -Ozpina

Bideoak (1)

Prestaketa

Hasteko, lapiko batean, ura irakiten ipini.

Patata egosia zuritu eta zatitu. Esne-gaina, intxaur muskatua eta boilur olioarekin nahasi, birrindu eta saltsa egin.

Patata beltza txikitu eta oliotan frijitu.

Urdaiazpikoa olio berotatik pasatu. Urdaiazpiko zati bat juliana eran ebaki eta beste zatia esne-gaina eta sojarekin murriztu.

Aurretik irakiten jarritako urari ozpina eta gatza bota. Arrautza bertan sartu.

Kopatxo batean, ogia eta urdaiazpikoa jarri. Gainean, urdaiazpiko krema eta uretatik pasatako arrautza ipini. Patata krema guztiaren gainean jarri eta patata beltza kurruskatuarekin amaitu.

Bukatzeko, kopatxoa estali eta ketu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena