Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Hasteko, lapiko batean, ura irakiten ipini.
Patata egosia zuritu eta zatitu. Esne-gaina, intxaur muskatua eta boilur olioarekin nahasi, birrindu eta saltsa egin.
Patata beltza txikitu eta oliotan frijitu.
Urdaiazpikoa olio berotatik pasatu. Urdaiazpiko zati bat juliana eran ebaki eta beste zatia esne-gaina eta sojarekin murriztu.
Aurretik irakiten jarritako urari ozpina eta gatza bota. Arrautza bertan sartu.
Kopatxo batean, ogia eta urdaiazpikoa jarri. Gainean, urdaiazpiko krema eta uretatik pasatako arrautza ipini. Patata krema guztiaren gainean jarri eta patata beltza kurruskatuarekin amaitu.
Bukatzeko, kopatxoa estali eta ketu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa