Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Hasteko, txangurru mamia esnearekin birrindu eta berotu.
Gurina lapikoan urtu eta irinarekin nahastu. Aurrekoari txangurru esnea gehitu eta bexamela egin.
Bexamela hozkailura eraman eta hozten utzi.
Txangurru haragi mamia, tomate saltsa, esne-gaina eta arrain zoparekin saltsa egin.
Wonton pasta juliana eran ebaki eta txangurro bexamela gainean ipini. Bexamela pastarekin bildu eta ondo frijitu.
Ontziaren oinarrian saltsa jarri eta gainean frijitutako txangurru wontona aurkeztu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa