Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Mojirose:
Hasteko, menda lima eta azukrea ontzi batean ondo nahasi.
Edalontzi dotore bat ondo txikitutako izotzaz bete.
Nahasitako menda, lima eta azukreaz edalontzia bete.
Nafarroako ardo gorri pixka bat gainetik bota.
Patxaran gozagarria:
Kokteleran izotz-bloke osoak sartu. Esne kondentsatu koilarakada pare bat eta laranaja zukua gehitu, Azkenik, nafarroako patxarana bota.
Koktelera itxi eta gogoz astindu. Koktela edalontzi dotorean jarri.
Apaingarri gisa, kanela eta laranja txiki bat erabili.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa